Ansku


Olen kotoisin pienestä rannikkokaupungista Loviisasta.  Sieltä täytyi ponnistaa "maailmalle" opintojen perään ja yksi vuosi vierähti Joensuussa Itä-Suomen liikuntaopistolla urheiluhierojakoulutuksessa. Sieltä tie jatkui Lahteen ja valmistuin fysioterapeutiksi 2001.  Työskentelin valmistumisen jälkeen neljä vuotta edesmenneessä Reumasäätiön sairaalassa Heinolassa. Elämä toi minut Jyväskylään ja siitä asti olen työskennellyt yksityispuolella. Esikoispoika syntyi -07 ja toinen poika -09. Vuodet 2007-2011 vietin kotiäidin roolissa. Itselleni oli tärkeää saada olla rauhassa lasten kanssa kotona ja onneksi se oli meille mahdollista.

Fysioterapeuttina toivon välittäväni viestiä, että usein pienilläkin asioilla ja muutoksilla on merkitystä omaan hyvinvointiin. Haluan kohdata jokaisen asiakkaan avoimin mielin ja luoda välittömän ja turvallisen ilmapiirin vastaanotolle tultaessa. Tule sellaisena kuin olet!

Vapaa-ajalla tykkään olla liikkeessä, mutta myös päiväunet kuuluvat usein vapaapäivien ohjelmaan. Tykkään kulkea metsäpoluilla kävellen, juosten ja pyöräillen.  Pitkäaikainen haave avantoon uskaltautumisesta toteutui talvella 20-21 kun jatkoin syksyllä vedessä pulahtamista totuttautuen pikkuhiljaa kylmenevään veteen.

Yrittäjänä työskentelyn olen aloittanut 2018 elokuussa ja tällä hetkellä vastaanottoni löytyy Seppänaprapaatit Oy:n tiloista Ahjokadulta. Puitteet ovat viihtyisät, rauhallinen hoitohuone sekä oma harjoitussali antavat mahdollisuudet laadukkaan fysioterapian toteuttamiseen.